Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 18 Eylül 2019, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 1121 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bilal Çetintaş’tan CHP’ye ziyaret

Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş, önceki gün CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.
Bilal Çetintaş’tan CHP’ye ziyaret  

 

 

Saat 13.30’da gerçekleştirilen ziyarette Bilal Çetintaş’a  Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ufuk Yaratan, Kristal İş Sendikası Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sendika Üyeleri eşlik etti.

 

Kristal İş Sendikası heyetini CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aziz Üstünalp ve Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer ağırladı.

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş; “Ben Lüleburgaz’da ikamet ediyorum. CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı üyesiyim. 29 Ağustos 2019 tarihinde CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na Aziz Üstünalp hocamın atandığını öğrendim. Kendisi ile 1997 yılından beri tanışıyoruz. Yine yönetim kurulunda sendikamızın üyesi Seyran Yılmazoğlu var.  Ben CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aziz Üstünalp ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyorum, görevlerinde başarılar diliyorum.  Ziyaretimizin nedeni de budur” dedi.

 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aziz Üstünalp de Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetinaş, Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ufuk Yaratan ve Kristal Sendikası ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek