Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 18 Eylül 2019, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 909 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor hücum hattını güçlendirdi

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig(BAL) ekiplerinden Lüleburgazspor, hücum oyuncusu Deniz Sert ile anlaştı.
Lüleburgazspor hücum hattını güçlendirdi  

Temsilcimiz Lüleburgazspor, BAL liginin başlamasına sayılı günler kala ilk transferini gerçekleştirdi. Kongreye gidecek ve kulüp başkanlığını Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var’a bırakmaya hazırlanan kulüp yönetimi, golcü Deniz Sert ile anlaşmaya vararak hücum hattına takviye yaptı.

Kulüp yönetici Oğuz Karakuz yaptığı açıklamada ”Lüleburgazsporumuz dış transferde golcü Deniz Sert ile her konuda anlaşma sağlamıştır. Transferde emeği geçen, her konuda mutabakat sağlanan ve perşembe günü resmi başkanımız olacak Kenan Var başkana sonsuz teşekkürler” dedi.

Lüleburgazspor BAL’da ilk mücadelesine 22 Eylül 2019 pazar günü 15.00’da Bozcaada Spor karşısında çıkacak. Lüleburgazspor, Bozcaada deplasmanında puan arayacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek