Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 17 Eylül 2019, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 784 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hayali firmalara itibar etmeyin

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanlığı, oda üyelerini, Lome/Togo'da adres göstererek firmalardan teklif almaya çalışan hayali firmalara karşı uyardı.
Hayali firmalara itibar etmeyin  

KTSO’nun konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle; ““Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) odamıza gönderilen yazıda; Togo'daki birçok hayali firmanın ülkemizdeki şirket ve şahıslara yönelik dolandırıcılık girişimlerinde bulunduğu, genellikle Lome/Togo'da adres gösteren hayali firmaların ülkemizdeki şirketlere elektronik posta göndererek, Lome'da yerleşik ECOW AS (Economic Community of Westem African Countries) veya REDA (Regional Economic Development Agency) gibi kuruluşların ihale kapsamında ihtiyaçlarına yönelik firmalarımızdan teklif almaya çalıştıkları bildirilmiştir.

Bahse konu hayali firma ve şahısların şirketlerimize, benzer sahte belge ve kontrat örneklerini göndermeye devam ettiği, son dönemde, anılan Büyükelçiliğimizin kurumsal elektronik posta adresine bu yönde gönderilen mesajlarda artış gözlemlendiği belirtilmektedir. Herhangi bir durumda, şirketlerimizin Kotonu Büyükelçiliğimizle temasa geçebileceği bildirilmektedir.”
 

Haber: Ertan BAYER

Fotoğraf: KTSO

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek