Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 14 Eylül 2019, Cumartesi 09:28 tarihinde eklendi. 793 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Can Ataklı ve Ümit Zileli Lüleburgazlılarla buluştu

Lüleburgaz Belediyesi geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği Çınaraltı Sohbetleri’nin bu yıl birincisi Can Ataklı ve Ümit Zileli’nin katılımı 12 Eylül 2019 Perşembe gününün akşamı Lüleburgaz Zübeyde Hanım Parkı’nda yapıldı.
Can Ataklı ve Ümit Zileli Lüleburgazlılarla buluştu  

Belediye Başkanları’nın Saray’a gitmesini doğru bulmadıklarını belirten konuşmacılar Muharrem İnce’nin adayım demesini de eleştirdiler.

 

Ünlü Gazeteci Can Ataklı, 12 Eylül 2019 perşembe günü Lüleburgaz’da geleneksel hale gelen Çınaraltı Sohbetlerinin konuğu oldu.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Geleneksel Çınaraltı Sohbetleri’nde 12 Eylül 2019 perşembe günü ‘Atatürk ve Gençlik’ konusu işlendi.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından 2019 yılı için ilan edilen Atatürk’ü Anlama, Anlatma ve Gençlik Yılı kapsamında gerçekleşen etkinliğin moderatörlüğünü Gazeteci Ümit Zileli üstlenirken, Gazeteci Can Ataklı da etkinliğe konuşmacı olarak katıldı.

Zübeyde Hanım Parkı’nda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasında Ümit Zileli, Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle toplumsal konulara dikkat çektiğini, Çınaraltı Sohbetlerinin 3. düzenlediğini ve daha önce kadın ve bisiklet temalarına ait konuların işlendiği etkinliklerde bulunulduğunu hatırlattı.

Atatürk ve Gençlik konusunun işlendiği etkinliğe her yaştan Lüleburgazlı vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Programın ilk yarısında Ümit Zileli’nin sorularına cevap veren Gazeteci Can Ataklı ikinci yarıda katılımcıların yöneltmiş olduğu soruları cevaplandırdı.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek