Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 13 Eylül 2019, Cuma 09:12 tarihinde eklendi. 1009 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne Caddesi asfalt oldu

Lüleburgaz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen alt yapı ve yol çalışmalarında Ağustos ayının son haftasında Çeşme Meydanı ile PTT önüne kadar olan Edirne Caddesi’nin bir kısmı yapılmıştı.
Edirne Caddesi asfalt oldu  

Yapılan çalışmalarda bu bölgede kanalizasyon temizliği yapıldı. Yıpranan büzlerin yerine yenileri konuldu.  Tıkanan bölgeler kazısız rehabilitasyon sistemi ile açıldı.

 

Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu bölgede yol ve kaldırım kazıldı. Eski kaldırım taşlarının yanına daha kullanışlı ve rahat yürünebilen taşlar konuldu. Yoldaki kesme taşlar kaldırıldıktan sonra yerine asfalt döküldü.

 

Bu bölgenin kısa sürede araç trafiğine açıklaması beklenirken bundan sonra da Edirne Caddesi’nin kalan kısmının yapılmasının planlandığı öğrenildi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek