Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 07 Eylül 2019, Cumartesi 09:16 tarihinde eklendi. 2257 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Durak Mahallesi’nden çıkmayan traktöre Manisa Kırkağaç’tan ceza yazıldı

Lüleburgaz’da öğretmenlik yapan aynı zamanda Eğitim Sen Lüleburgaz Temsilcisi olan Mehmet Sezgin’in başına komik bir olay geldi.
Durak Mahallesi’nden çıkmayan traktöre  Manisa Kırkağaç’tan ceza yazıldı  

Bırakın Lüleburgaz’ı 10 yıldan beri Lüleburgaz’a bağlı Durak Mahallesi’nden dışarı çıkmayan traktörüne Manisa Kırkağaç’ta yanlış parktan 108 TL ceza yazıldı.

 

Bu durumun hem komik hem de acı olduğunu belirten Eğitim Sen Lüleburgaz Temsilcisi Öğretmen Mehmet Sezgin;” Hükümet ülkeyi vergiler ve cezalarla yönetiyor. Öyle ki cezaları abartıp o yerde olmayan bir araca bile oradaymış gibi ceza kesiyor. Benim yediğim bu cezada bunu gösteriyor. Traktörüm bırakın Manisa Kırkağaç’a gitmeyi Durak Mahallesi’nden Lüleburgaz’a bile gelmedi.  Gülüyoruz acınacak halimize” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek