33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 05 Eylül 2019, Perşembe 09:18 tarihinde eklendi. 1925 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şiirler nehir gibi akacak

Lüleburgaz Şiir ve Sanat Dostları, Hürriyet Mahallesi Muhtarlığı ve Hürriyet Ortaokulu’nun destekleriyle Lüleburgaz halkıyla buluşuyor.
Şiirler nehir gibi akacak  

Hürriyet Mahallesi Muhtarlığı tarafından Hürriyet Ortaokulu’nun destekleriyle 21 Eylül 2019 çarşamba günü saat 19.00’da ‘Gürsel İleri ile Dost Meclisi Şiirler ve Şarkılar’ etkinliği düzenlenecek. Lüleburgaz Hürriyet Ortaokulu’nda gerçekleşecek etkinlikte Lüleburgazlı şair Gürsel İleri; Yunus Emre, Neşet Ertaş, Cemal Safi, Orhan Veli, Abdurrahim Karakoç, Şemsi Belli gibi Türk edebiyatına damga vurmuş şairlerin sevilen şiirlerini ardından kendi şiirlerini seslendirecek. Şarkı ve şiirlere yer verilecek etkinlikte Hürriyet Ortaokulu öğrencileri de geceye renk katacak.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Hürriyet Mahallesi Muhtarı Gürsen Güney “ Lüleburgaz’ın kültürel hayatına bu şiir gecesiyle katkıda bulunmak istedik.  Etkinliğin düzenlenmesinde emekleri olan herkese, bizlere destek veren Hürriyet Ortaokulu Müdürü Murat Kaya’ya çok teşekkür ederiz. Ücretsiz gerçekleştireceğimiz etkinliğe herkesi bekliyoruz” dedi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek