Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 02 Eylül 2019, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 2052 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sıcaklar Eylül’de de devam ediyor

Yaz sıcaklarının etkisindeki Lüleburgaz’da sıcaklar Eylül ayında da devam edecek. Lüleburgaz yeni ayı 33 derecelik hava sıcaklığıyla karşılayacak.
Sıcaklar Eylül’de de devam ediyor  

Çöl sıcaklarıyla boğuşan Lüleburgazlılar yağmura hasret kaldı. Uzun zamandan beri yağış görülmeyen şehrimizde sıcak hava etkisini sürdürmeye devam edecek. Lüleburgaz yeni haftayı da sıcaklarla karşılayacak.

Eylül ayında da sıcak havanın etkisiyle bunalacak Lüleburgazlılar güneşli ve sıcak havanın olumsuz etkilerinden korunmaya çalışıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Lüleburgaz’da 2 Eylül 2019 pazartesi günü hava sıcaklığı en yüksek 33, en düşük 13; 3 Eylül 2019 salı günü ise en yüksek 32, en düşük 14 derece olacak. Kuzeydoğu yönünden esecek rüzgârlar ise günden güne şiddetini artıracak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek