Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 02 Eylül 2019, Pazartesi 09:11 tarihinde eklendi. 2066 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bisikletli polisler göreve başladı

Bisikletli polis timleri 30 Ağustos 2019 cuma gününden itibaren Lüleburgaz’da göreve başladı. Martı timleri ismi verilen bisikletli polisler tüm faaliyetlerde görev alacak.
Bisikletli polisler göreve başladı  

Öncelikle trafiğe kapalı alanlarda görev yapması düşünülen bisikletli polisler, ilk olarak Zafer Bayramı törenlerinde ve Lüleburgaz Belediyesi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Lüleburgaz Bisiklet Festivali’nin (LÜBİFEST) kortejinde görev aldı. Martı timleri, Kongre Meydanı’ndan hareket ederek Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet Bisiklet Akademisi’ne(LYMBA) giden kortejin önünde yer alarak güvenliği sağladılar.

Martı timleriyle ilgili bilgiler veren İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca “Bisikletli polis timleri (Martı  timleri)30 Ağustos 2019  cuma günü itibariyle Lüleburgaz’da göreve başlamıştır. Tüm faaliyetlerde görev almakla birlikte, öncelikle trafiğe kapalı alanda çalıştırılması düşünülmektedir. Bundaki amaç; hem kapalı alandaki düzeni ve güvenliği sağlamak ,yaya olarak hareket eden vatandaşlara daha az rahatsızlık vermek, hem de 4 yıl önce kurduğumuz yunus timlerinin şehrin diğer bölgelerinde daha etkin olarak görev almasını sağlamaktır. Eğitim ve kültür seviyesini her zaman takdir ettiğimiz  Lüleburgaz şehrimiz, tüm yeniliklerin, tüm gelişmelerin ve tüm hizmetlerin en iyisini hak etmektedir. Uyuşturucudan mala yönelik suçlara, topluma karşı suçlardan trafik suçlarına kadar her alanda tüm suç türleriyle mücadelemiz aralıksız sürmektedir. Bu mücadele esnasında halkın desteğini yanımızda görmek bizleri son derece mutlu etmektedir. Emniyet teşkilatına gösterilen destek ve yakınlıktan dolayı şükranlarımızı sunuyor ve bisikletli polis timlerinin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek