33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 28 Ağustos 2019, Çarşamba 09:39 tarihinde eklendi. 2977 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ING yeni konseptiyle hizmete başladı

ING Lüleburgaz Şubesi, Özerler Mahallesi Fatih Caddesi’nde bulunan şube binasının tadilatının tamamlanmasıyla 26 Ağustos 2019 pazartesi günü hizmete başladı.
ING yeni konseptiyle hizmete başladı  

ING  Lüleburgaz Şubesi, Özerler Mahallesi Fatih Caddesi’nde bulunan şube binasının tadilatının tamamlanmasıyla 26 Ağustos 2019 pazartesi günü hizmete başladı.

Tadilatın tamamlanmasıyla şube modern bir görünüme kavuştu. ING  Lüleburgaz Şubesinin zemin katında müşteri deneyimi yöneticisi, bekleme alanları, bebek bakım odası, bir adet ATM, üst katında ise ticari işlemlerin yapıldığı kobi bankacılığı bulunuyor.

Müşterilerinin kendisini evinde gibi hissetmesi için özel olarak tasarlanmış şube binasında bir adet televizyon, müşterilerin kişisel bankacılık işlemlerini yapabileceği özel ayrılmış bilgisayarlarda işlemlerini yapabiliyor.

Şubenin dijitalleşen dünyaya ayak uydurmak için yeni bir konsepte büründüğünü söyleyen ING  Lüleburgaz Şube Müdürü Yunus Emre Duygu “ ING, Türkiye’de global olarak faaliyet gösteren bir banka. Dünya artık dijitalleşiyor.  Çoğumuz artık mobil uygulamalar aracılığıyla alışveriş yapıyoruz. Bizde artık tamamen mobil bankacılığa geçiyor, şubemizde de bunu uyguluyoruz. Geleneksel bakış açımızı tabi ki hemen bırakamıyoruz ancak bunlar kademe kademe azalıyor.  Bu konseptle insanlara vermek istediğimiz mesaj; evinizin salonundaymış gibi bankacılık işlemleri yapmak. Buradaki tek amacımız bu. Bunu yaparken de eğitici olarak ATM’yi, mobile yöneltmek.  Müşterilere vermek istediğimiz mesaj dijitalleşme yolunda asla yalnız yürümeyeceksiniz. “ dedi.

ING yeniliğin bankası

ING olarak yeniliğin bankası olduklarını, gişeyi kaldırdıklarını ve birçok yeni uygulamanın öncüsü olduklarını söyleyen Yunus Emre Duygu “ Bankacılığın mutfağı aslında gişedir, müşteriyi önce gişe karşılar. Biz gişe kültürünü kaldırmak istiyoruz. Bizim bir reklamımız var ‘ING’liyiz farklıyız’ ve ‘Eski Köye Yeni Adet’ . ING yeniliği ve dijitalleşmeyi seviyor. Bir diğer yeni uygulamamız ise serbest kıyafet uygulaması. Bankacılıkta klişe kavramları değiştiriyoruz. Bölgede bu konsepte geçen 5. toplamda 20. şubeyiz. 2 yıl içerisinde tüm şubelerimiz bu konsepte geçecek. Müşteri gizliliğine önem veriyoruz. Tablet kullanıyoruz. Müşterim tableti alıp oturup işlem yapabilir. Ücretsiz WI-FI var. Sektöre bu konuda öncü giriyoruz. “ diyerek şube binasını tanıttı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek