Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 27 Ağustos 2019, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 2419 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Ödülleri’nin sunuculuğunu Wilma Elles yapacak

Filika Medya ve Organizasyon Şirketi tarafından gerçekleştirilecek Trakya’nın ilk ödül gecesinin sunuculuğunu Wilma Elles yapacak.
Trakya Ödülleri’nin sunuculuğunu Wilma Elles yapacak  

Lüleburgaz ‘da faaliyet gösteren Filika Medya ve Organizasyon Şirketi tarafından Kırmızı Türk desteğiyle ödül gecesi düzenlenecek. Trakya’da bir ilk olma özelliği taşıyacak ve ‘Trakya Ödülleri’ ismiyle düzenlenen ödül gecesi 28 Eylül 2019 Cumartesi günü Lüleburgaz İzer Otel’de gerçekleştirilecek. Ödül gecesinin sunuculuğunu ise ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisiyle kendini Türkiye’ye sevdiren Ünlü Oyuncu Wilma Elles yapacak.

Gecede Asya Akın, Sevgül Gülmez ve Enar Ağın da sahne alacak. Trakya Ödülleri isimli ödül gecesi Türkiye’nin alanında en iyilerini isimlerini Lüleburgaz’da buluşturacak. Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek