33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 27 Ağustos 2019, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 7816 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İlhami Cebelli’nin acı günü

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli’nin kayınvalidesi Şükran Nimet Seçkin 80 yaşında Alzheimer hastalığına yenik düşerek vefat etti.
İlhami Cebelli’nin acı günü  

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli’nin kayınvalidesi Şükran Nimet Seçkin 80 yaşında Alzheimer hastalığına yenik düşerek vefat etti.

Merhum Foto Ünal’ın eşi, Ünsal Seçkin, Nilgün Cebelli ve Ülkü Topuz’un anneleri, LTSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli ve Halil Topuz’un kayınvalideleri olan Şükran Nimet Seçkin’in cenazesi 26 Ağustos 2019 pazartesi günü öğle namazına müteakiben Sokollu Mehmet Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lüleburgaz Eski Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenine Kırklareli Valisi Osman Bilgin, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Kırıklareli İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem, LTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve personeli, CHP İlçe Başkanı Bülent Metin, AK Parti İlçe Başkanı Tanzer Koç, MHP İlçe Başkanı İlkay Karataş ve Lüleburgaz’ın tanınmış simaları katılım gösterdi.

Hürfikir Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek