Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 24 Ağustos 2019, Cumartesi 09:11 tarihinde eklendi. 911 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Murat Eren’den Başkan Kesimoğlu’na ziyaret

Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine atanan Pınarhisar Kaymakamı Murat Eren, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.
Murat Eren’den Başkan Kesimoğlu’na ziyaret  

Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine atanan Pınarhisar Kaymakamı Murat Eren, 21 Ağustos 2019 çarşamba günü Başkan Kesimoğlu’nu ziyaret etti.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Görev süresi boyunca Pınarhisar için büyük emek sarf eden Sayın Murat Eren’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek