HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Ağustos 2019, Çarşamba 09:12 tarihinde eklendi. 1301 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emek Platformu 1 Eylül’de meydanlarda olacak

Lüleburgaz Emek ve Demokrasi Platformu, gerçekleştirdiği toplantıyla 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü Lüleburgaz’da kutlama kararı aldı.
Emek Platformu 1 Eylül’de meydanlarda olacak  

Lüleburgaz Emek ve Demokrasi Platformu, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü düzenleyecekleri müzik, şiir ve insan zinciri etkinliğiyle kutlayacak.

Gerçekleştirdikleri toplantı sonrası bir açıklamada bulunan platform üyeleri “Barışa en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde 1 Eylül Dünya Barış Günü daha da anlamlı olacaktır. Savaşlar sadece insanlar arasında değil, doğa ve sermaye arasında da artan hızla devam etmektedir. Bizler Lüleburgaz Emek ve Demokrasi Platformu olarak; uçaklarla, tanklarla toplarla yapılan tüm savaşları durduracak olan gücün ellerimizde olduğunu biliyoruz. Aynı zamanda dozerlerle, siyanürle, atıklarla doğaya karşı yapılan savaşı da sona erdirecek olan burada yaşayan halklardır. Emeğe, demokrasiye, halklara ve doğaya karşı yapılan bu savaşa karşı ‘barış’ diyoruz. Emek ile, kadın ile, çocuk ile, hayvan ile, halklar ile, doğa ile barıştan yana olan herkesi 1 Eylül 2019 pazar günü saat 17.00’da Kongre Meydanı'nda düzenleyeceğimiz müzik, şiir ve insan zinciri etkinliğine davet ediyoruz" dediler.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek