HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 19 Ağustos 2019, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 3487 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 2 gün boyunca kan bağışı etkinliği düzenlendi

Türk Kızılayı Lüleburgaz Kan Alma Merkezi tarafından CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü organizasyonuyla 17-18 Ağustos 2019 tarihlerinde kan bağışı etkinliği düzenlendi.
Lüleburgaz’da 2 gün boyunca kan bağışı etkinliği düzenlendi  

Yaz aylarında kan stoklarının azalması nedeniyle düzenlenen kan bağışı etkinliği 2 gün boyunca Kongre Meydanı’nda gerçekleşti. Etkinliğe birçok duyarlı vatandaş katılarak kan bağışında bulundu. Türk Kızılayı Lüleburgaz Kan Alma Merkezi Doktoru Hüseyin Topçuoğlu, kan bağışında bulunan duyarlı vatandaşlara teşekkür ederek kan bağışının kişisel ve toplumsal yararlarına dair bilgiler verdi.

Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Talat Aydın, CHP İlçe Başkanı Bülent Metin, CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Münevver Ardagül, CHP Gençlik Kolları başkanı Koray Lütfi Kozar da etkinliğe katılım göstererek kan bağışında bulundu.

Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Talat Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ Kan bağışının düzenli yapılmasını gerektiğini düşünüyorum. Kızılay’a bu konuda öncü olduğu için teşekkür ediyorum. Düzenli kan bağışı yapılmasının hem sağlık açısından hem toplumsal açıdan birçok yararı bulunuyor. Bu yüzden düzenli kan bağışında bulunmayı öneriyorum” dedi.

“Siyasi görüşümüz farklı da olsa kanımız aynı “

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin ise “ Kızılay Kan Alma Merkezi, kan bağışlarının toplandığı, acil kan ihtiyacının karşılandığı çok önemli bir kurum. Kan hepimiz için önemli bir ihtiyaçtır. Kızılay kan Alma Merkezi’nden ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak kan temin ediliyor. Bu kampanyaların belli aralıklarla devam etmesi gerekiyor. Vatandaşlarımız bu kampanyalara herhangi bir art niyet aramadan kan bağışında bulunmaları gerekiyor. Biz bunun öncülüğünü yapmak için bugün Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanlarımla ile bu kararı verdik. Bu işin partisi, siyasi görüşü yoktur. Siyasi görüşümüz farklı olabilir ama kanımız aynı. Vatandaşlarımızdan bu kampanyaya gerekli desteği göstermelerini rica ediyorum” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek