Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 17 Ağustos 2019, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 747 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Metin “Kan ver hayat kurtar”

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi ile CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü işbirliğinde yaz döneminde kan stoklarının azalması nedeniyle bugün ve yarın kan bağış kampanyası düzenlenecek.
Başkan Metin “Kan ver hayat kurtar”  

Yaz aylarında kan stoklarının azalması nedeniyle 17-18 Ağustos 2019 tarihlerinde (bugün ve yarın) Türk Kızılayı Kan Merkezi ile CHP işbirliğinde kan bağış kampanyası düzenleniyor. Kongre Meydanında 17 Ağustos Cumartesi günü (bugün) saat 12.30’da Kongre Meydanı’nda başlayacak olan kampanya kapsamında CHP İlçe Başkanı Bülent Metin, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Ardagül ve CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Lütfü Kozar öncülüğünde kan bağışı yapılacak. CHP İlçe Başkanı Bülent Metin, “Kan ver hayat kurtar” diyerek tüm Lüleburgazlıları kampanyaya davet etti.

“Stoklar yaz aylarında azaldı”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Bülent Metin, “Kızılay Kan Merkezi ile yapmış olduğumuz görüşme neticesinde ellerindeki stokların yaz aylarında azaldığı ve yetersiz kaldığı kanaatine varılmıştır. Kızılay Kan Merkezi’nin 17-18 Ağustos 2019 tarihlerinde düzenleyeceği kan bağış kampanyasına CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü olarak destek olma kararı verdik. Başta İlçe Başkanı olarak ben olmak üzere Gençlik Kolları ve Kadın Kolları İlçe Yönetimi önderliğinde tüm halkımızı bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz.

“Siyasi görüş gözetmeksizin destek olun”

Biz Lüleburgaz’da siyaset yapıyoruz. Burada yaşıyoruz ve muhtemelen de hayatımızı burada sonlandıracağız. Bu kampanyanın hiçbir siyasi parti tarafından istismar edilmesi doğru değildir. Bizler öncelikle insanız ve insan hayatı bizim için en değerli olaylardan bir tanesidir. Hiçbir siyasi görüş gözetmeksizin tüm Lüleburgaz halkımızı yapılacak bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek