Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 17 Ağustos 2019, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 858 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üçgen Parka atılan kartonlar kötü gözüküyor

Lüleburgaz’da sabah saatlerinde Üçgen Park’a atılan karton koliler kötü bir görüntüye neden olurken, bazı vatandaşlarında tepkisini çekti.
Üçgen Parka atılan kartonlar kötü gözüküyor  

Lüleburgaz merkezinde sabah saatlerinde çevre esnaf tarafından üçgen parka karton koliler atılıyor. Üçgen Parkın tam orta noktasına bırakılan karton koliler adeta dağ gibi üst üste konularak kötü bir görüntüye neden oluyor. Öğle saatlerine kadar duran karton koliler daha sonra karton toplayan kişiler tarafından alınıyor.

Bazı vatandaşlar, karton kutuların üçgen parka atılmaması gerektiğini belirterek, “Esnaf arkadaşlarımız tabi ki çöplerini bir yere atmak zorunda fakat şehrin göbeği kabul edilen üçgen parka atılması kötü bir görüntüye neden oluyor. Göze batmayacak daha uygun bir yere konulabilir. Karton toplayan kişilerde oradan daha rahat bir şekilde alabilirler.” şeklinde konuştular.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek