Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 17 Ağustos 2019, Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi. 807 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Film Akademisi İyi Ki Varsın programında

Trakya Film Akademisi Proje Koordinatörü Dilek Çakır ile Akademi Yöneticisi Mehmet Göksel Orhan, İyi Ki Varsın programına konuk oldu.
Film Akademisi İyi Ki Varsın programında  

Ünlü sunucu Özlem Yıldız’ın moderatörlüğünde gerçekleşen programa katılan Dilek Çakır ve Mehmet Göksel Orhan, Lüleburgaz ‘da faaliyet gösteren ve Kapaklı’da da eğitim hazırlıklarına başlayan Trakya Film Akademisi’nin faaliyetlerine dair bilgiler verdi. 

Katıldıkları programla ve akademinin faaliyetleri ile ilgili bilgiler veren Trakya Film Akademisi Proje Koordinatörü Dilek Çakır” İyi ki Varsın “ programı 3. kez bizleri davet etti. Güzel bir program gerçekleştirdik. Programda, Trakya Film Akademisi’nden, akademide ücretsiz eğitim verip gençlerimize istihdam yaratmamızdan, aynı zamanda bu gençlerin yurt dışında 4 ülkede kardeş okulumuz olan ülkelerde ücretsiz eğitim alma hakkına sahip olduğundan, hizmet verdiğimiz belediyelerden, Kapaklı Belediyesi’nde ki yeni kurulacak Film Akademisi’nden, Büyükkarıştıran Çamlık festivalimizden ve çamlığın güzelliklerinden, Kırklareli Atatürk Evi’nden, Lüleburgaz’da ki Türkiye’nin en büyük Sanat Akademisi’nden, ödül törenimizi neden Lüleburgaz’da gerçekleştirmek istediğimizden ve Trakya’nın ilk ödül töreninden, Trakya’mızdaki doktorlardan, projelerden, Trakya’nın Türkiye’de önemli bir nokta olduğundan bahsettik. İyi Ki Varsın programına Trakya Film Akademisi’ne göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü çok teşekkür ederiz “ dedi.

Trakya Film Akademisi yöneticilerinin katıldığı ve Trakya’da sinema sektörüne dair gerçekleştirdikleri faaliyetlerin anlatıldığı program, 21 Ağustos 2019 çarşamba günü 08.00’de Beyaz TV’de İyi Ki Varsın programında yayınlanacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek