Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 15 Ağustos 2019, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 1610 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Koç” Hiçbir güç bizi güçlü Türkiye hedefimizden vazgeçiremez”

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, AK Parti’nin 18. kuruluş yıl dönümü olması dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Koç” Hiçbir güç bizi güçlü Türkiye hedefimizden vazgeçiremez”  

AK Parti İlçe Başkanı Tanzer Koç yaptığı açıklamada “14 Ağustos 2001’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan kutlu yürüyüşümüzde 18 yılı geride bıraktık. Bu 18 yıl içinde güzel ülkemizi vesayetçilerin, darbecilerin, siyasi ekonomik tetikçilerin, sokak çetelerinden, terör örgütlerinin pençelerinden el birliğiyle kurtardık. Türkiye’yi uluslararası alanda söz geçirilen değil, sözü dinlenen bir ülke haline getirdik. Türkiye’yi ekonomisiyle, demokrasisiyle, demokrasiye sahip çıkan milyonlarıyla bir efsane haline dönüştürdük. Bugünlerde yaşadığımız ekonomik kuşatmanın en önemli nedeni de bu. Ülkemizin büyümesini, bölgede ve dünyada söz sahibi olmasını, güçlü yatırımlarımızı ve ekonomik büyümemizi hazmedemedikleri için, Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışıyorlar.

Bilmiyorlar ki, Türkiye artık eski Türkiye değil. Bunu anlamakta güçlük çekenlere, ihanet şebekelerine, en güzel cevabı 15 Temmuz gecesi, bu kutlu milletin sarsılmaz cesareti ve ortak direnci ve inancı verdi. Bundan sonra da, şer odaklarına gereken cevabı bu kutlu millet verecektir. Büyüyen Türkiye’yi yaptırımlarla, tehditlerle, hain emellerle kendi karanlık yoluna çekmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Milletimiz oynanan oyunların, yürütülen operasyonun farkında ve bu planları 81 milyonun birlik beraberliğiyle bozacağımıza inancım tam. Hiçbir güç bizi ‘Güçlü Türkiye’ hedeflerimizden; ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ anlayışına bağlılığımızdan vazgeçiremeyecek.

Bu vesileyle 3,5 yıl boyunca İlçe Başkanlığını yapmaktan şeref ve gurur duyduğum Ak Parti’nin 18’nci kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor; ülkemiz üzerinde yapılmaya çalışılan bu operasyonların milletçe, alnımızın akıyla, daha da güçlenerek, daha da bütünleşerek def edeceğimize olan inancım tamdır. Yolumuz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi "2023-2053-2071"hedeflerimizi gerçekleştirmek için gece demeden gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye, çok büyük bir ülkedir. Kazanacağız, kazanacağız ve kazanacağız.  Allah yar ve yardımcımız olsun.” diyerek AK Parti’nin kuruluş yıldönümünü kutladı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek