Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 06 Ağustos 2019, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 2469 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Düğüncübaşı Şişecam çalışanlarından Başkan’a destek

Düğüncübaşı Dramalılar Şişecam çalışanları, Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş ile geçtiğimiz akşam yemekte bir araya gelerek desteklerini gösterdiler.
Düğüncübaşı Şişecam çalışanlarından Başkan’a destek  

4 Ağustos Pazar akşamı Düğüncübaşı Köyü’nde gerçekleştirilen yemekte Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş, Kristal İş Trakya Şube Başkanı Ufuk Yaratan ve Düğüncübaşı Dramalılar Şişecam çalışanları bir araya geldi. Sendikayla ilgili konuların görüşüldüğü yemek organizasyonunda Düğüncübaşı Şişecam çalışanları Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş’a desteklerini belirterek, “Düğüncübaşı Dramalılar Şişecam çalışanları Genel Başkanı ile dimdik ayaktadır. Bilal Başkanımızın yolu yolumuzdur.” ifadelerinde bulundular.

Haber: Cüneyt ÜNLÜSOY

Fotoğraf: Umut Makreş

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek