Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 05 Ağustos 2019, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 2818 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Kurtuluş Doktora ağladı

Lüleburgaz’da yaşayan emekli hemşire Türkan Mengü’nün eşi, Doğa Mengü’nün babası Diyaliz Uzmanı Doktor Kurtuluş Mengü, eşi ile çıktığı Balkan Turu’nda Bosna Hersek’te hayatını keybetmişti.
Lüleburgaz Kurtuluş Doktora ağladı  

Kurtuluş Mengü, geçtiğimiz Cumartesi günü öğle namazının ardından Lüleburgaz Kurtuluş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 

Kurtuluş Mengü’nün cenazesine yoğun bir katılım oldu.

 

Lüleburgaz’da yaşayan Diyaliz  Uzmanı Doktor Kurtuluş Mengü,  28 Temmuz 2019 Pazar günü eşi emekli hemşire Türkan Mengü ile birlikte Balkan Turu’na çıkmıştı.

 

Kurtuluş Mengü, 30 Temmuz 2019 Salı günü Bosna Hersek’in Saray Bosna kentinde kaldığı otelde fenalaştı.

 

Kurtuluş Mengü için hemen ambulans çağrıldı, ambulans gelene kadar eşi emekli hemşire Türkan Mengü ile müdahaleyi yaptı.

 

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Doktor Kurtuluş Mengü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

Doktor Kurtuluş Mengü’nün ölümü Lüleburgaz’da üzüntü ile karşılandı.

 

Kurtuluş Mengü, geçtiğimiz Cumartesi günü öğle namazının ardından Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Lüleburgaz Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

 

Cenazeye CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Doktor Murat Gerenli, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Oda ve kulüp başkanları, siyasi partilerin temsilcileri,  doktorlar, hemşireler, iş arkadaşları katıldı.

 

Hürfikir Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet acılı yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

 

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek