Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 03 Ağustos 2019, Cumartesi 09:29 tarihinde eklendi. 1862 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eğitim felsefemiz “Her şey Sevgiyle Başlar”

Özel Yıldızlar Çocuk Akademisi, 2 Ağustos 2019 Cuma günü Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) basın lansmanı gerçekleştirdi.
Eğitim felsefemiz  “Her şey Sevgiyle Başlar”  

Anaokulu öğretmenleri Şebnem Savaş ve Çağrı Alan tarafından açılan işletmede 1 Ağustos 2019 perşembe günü kayıtlar başladı. 2 Eylül 2019 tarihinde faaliyete başlayacak eğitim merkezi, 2 Ağustos 2019 cuma günü basın mensuplarıyla buluştu. Basın mensuplarıyla toplantı düzenleyen işletmenin kurucuları Şebnem Savaş ve Çağrı Alan, Lüleburgazlıların hizmetine açılacak anaokuluyla ilgili bilgiler verdi.

Şebnem Savaş” Okulumuz 968.1 metrekarelik okul öncesi eğitim alanı, aynı zamanda190.1 metrekarelik te çocuk kulübü alanımız var. 1 Ağustos itibariyle kayıtlarımızı almaya başladık. Okulumuzda 8 adet sınıfımız, 2 adet kültürel, sanatsal faaliyet sınıfımız, 2 yemek odamız, kütüphanemiz, 3-4-5 yaş etkinlik alanlarımız, çocuk oyun bahçemiz var. Çocuk kulübü alanımız da 6-12 yaş çocuklarımız için. Atölyeler, müzik sınıfı, robotik kodlama, dans, İngilizce ve öğretmen sınıfımız var. Bu faaliyetlerin hepsi ayrı alanlarda yapılmakta. Okulumuzda ki eğitim felsefemiz ‘Herşey Sevgiyle Başlar’. Mutlu çocuklar da öğrenir. Bizler işimizi sevgiyle yapıyoruz. İşini iyi yapan, deneyimli bir kadroya sahibiz. Sadece okul öncesi eğitim değil, branş derslerinin eğitimlerini de çocuklarımıza veriyoruz” dedi.

Eğitimci Çağrı Alan ise “ Şebnem hocamla birlikte güzel bir sürece başladık. Heyecanlıyız. Hayalimizi gerçekleştirmenin mutluğunu yaşıyoruz. Bizler öğrencilerin kişisel ve bilişsel tüm gelişmelerini üstleniyoruz. Gerçek ve kalıcı bir kültürlerle ayrıcalıklı bir eğitimin ilk adımlarını çocuklarımızla atmak istiyoruz. Kültürü olmayan bir neslin gelecekte donanımlı ve verimli şeyler yapacağını inanıyoruz. Çocuklarımız burada eğitimin ilk adımlarını atacak, kişilikleri oluşacak. Lüleburgaz için hayırlı olsun. Belediyemize de teşekkürlerimiz sunarız“ dedi.

Çocuklar için tüm yiyeceklerin organik olarak üretildiği anaokulu, 12 ay boyunca açık olacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek