Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 03 Ağustos 2019, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1257 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Camiler Arası Etkinliklerde dereceye girenler ödüllendirildi

Lüleburgaz Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Yaz Dönemi Kuran Kursu öğrencilerine yönelik düzenlenen Camiler arası etkinliklerde dereceye girenlere ödülleri verildi.
Camiler Arası Etkinliklerde dereceye girenler ödüllendirildi  

Lüleburgaz Müftülük binasında 2 Ağustos Cuma günü saat 15.00’da gerçekleştirile törene ilçe Vaizleri, Gençlik Koordinatörleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Yaz Kuran Kursu öğrencilerine yönelik yapılan etkinlikler kapsamında öğrenciler masa tenisi, 15 Temmuz konulu resim, satranç ve siyer-i nebi bilgi yarışmasında mücadele ettiler.

Lüleburgaz ilçe merkezi ve köylerinde bulunan tüm camilerde eğitim alan öğrencilerin katıldığı yarışmada dereceye giren öğrencilere Müftülük Vaizleri ve Kuran Kursu Öğretmenleri tarafından ödülleri verildi.

Etkinliklerde dereceye girerek ödül almaya hak kazanan öğrenciler şu şekilde açıklandı;

Siyer-i Nebi Bilgi Yarışmasında birinci Busenur Bektaşoğlu, ikinci Ömer Sadık Aydın ve üçüncü Ayşenur Aslanpay oldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü temalı resim yarışmasında birinci Zeynep Şevval Erdin, ikinci Eda Üstünkaya ve üçüncü Elif İlkay oldu. Masa Tenisi yarışmasında birinci Muhammet Mustafa İbik, ikinci Cihat Yeşil ve üçüncü Evrim Kurtaran oldu. Satranç yarışmasında ise birinci Egehan Esmer olurken ikinci Ahmet Numan İlkatmış oldu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek