Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 01 Ağustos 2019, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 1425 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doğa Koleji’nden tenisi seven öğrencilere yüzde 30 indirim

Lüleburgaz Doğa Koleji öğrencilerin sporla uğraşmasını teşvik etmek amacıyla tenisi seven ve bunu kayıtlarla ispatlayan öğrencilere yüzde 30 indirim yapma protokolü imzaladı.
Doğa Koleji’nden tenisi seven öğrencilere yüzde 30 indirim  

Lüleburgaz Doğa Koleji’nden yapılan açıklamada; “Lüleburgaz’da tenis sporunu yaygınlaştırmak ve profesyonel anlamda katkıda bulunmak amacıyla Lüleburgaz Tenis Akademisi ve Lüleburgaz Doğa Koleji iş birliğiyle,kapalı tenis kortu projesi ile ilgili sözleşmede imzalar atıldı.Proje kapsamında yapılan sözleşme doğrultusunda kulübün lisanslı sporcuları Lüleburgaz Doğa Kolejine kayıt yaptırmaları halinde %30 indirim hakkı kazanacak olup aynı şekilde okulun öğrencilerinin de Tenis Akademisine kayıt yaptırmaları halinde %30 üye aidatı indirimi elde edeceklerdir.” Denildi.

 Lüleburgaz Tenis Akademisi ve Doğa Koleji yöneticileri ortak yaptıkları açıklamada da “Doğa Koleji’nin spora ve sporcuya verdiği önem ile Lüleburgaz Tenis Akademisi’nin profesyonel katkılarıyla iyi sonuçlar elde edeceğimizden eminiz.Yapılan anlaşmanın her iki kurum içinde hayırlı olmasını dileriz.” Diyerek indirim hakkında bilgi verdi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek