Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 01 Ağustos 2019, Perşembe 09:12 tarihinde eklendi. 1235 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençler briçte karşı karşıya geldi

Lüleburgaz Belediyesi ile Türkiye Briç Federasyonu organizasyonuyla 24-28 Temmuz 2019 tarihlerinde Türkiye Gençler Briç Şampiyonası düzenlendi.
Gençler briçte karşı karşıya geldi  

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde(LYFA) düzenlenen turnuva gençlerin katılımıyla gerçekleşti. Final müsabakaları sonunda turnuvanın kazananı Gökay Akar, Kadir Berkay Sezer, Hakan Kuşçu, Berkay Balcı ve Aylin Ramyar oldu.

Turnuvaya katılan briç sporcularından Toygar Tuncay Altun, Hamza Çoban, Yiğit Özcelep ve Tunç Bayram ikincilik elde ederken Metecan Kalaycı, Oğuzhan Kadıoğlu, Cahit Yiğit Başbuğ, Görkem Özge ve Almir Güngör ise üçüncü oldu.

Briç müsabakaları internetten canlı yayınlanarak dünyadaki briç severlerin izlemesi sonucu şehrimizin tanıtımı da sağlanmış oldu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek