Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 30 Temmuz 2019, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 1395 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Olcay Kaya’dan açıklama; “Koltuk İçin Değil, Halk İçin Siyaset Yapılmalı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl yönetiminden istifa eden İl Başkan yardımcısı Olcay Kaya istifa sürecini öncesiyle ve sonrasıyla değerlendirdi.
Olcay Kaya’dan açıklama;  “Koltuk İçin Değil, Halk İçin Siyaset Yapılmalı”  

Cumhuriyet Halk Partili olmanın her zaman için gururunu yaşadığını söyleyen Kaya bundan sonraki süreçte de birey olarak bunun çabasını vermeye devam edeceğini belirtti.

 

 Özellikle CHP Kırklareli İl Başkanını ve yönetimde bulunan arkadaşları yerel seçimlerde uyardıklarını ifade eden Olcay Kaya ancak kapalı kapılar ardında çevrilen başka oyunlar olunca yerel seçimden boynu bükük ayrıldıklarını söyledi.

 

 CHP Lüleburgaz’da başarılı bir seçim süreci yürütmelerine rağmen, başarısız olduklarını düşünerek istifa ettiğini ancak  İl yönetiminde bulunan kişilerin halen direttiği bir süreç içerisinde olmalarına anlam veremediğini söyleyen Olcay Kaya; “Mademki iyi yönetim gösteriyorlar bırakın sandık gelsin iyiseniz zaten yolunuza devam edersiniz “dedi.

 

 Korkunun ecele faydası yok, particiliğin ve özellikle de Cumhuriyet Halk Partisinde siyasetin koltuk siyaseti olmaması gerektiğini belirten Kaya; “Maalesef ki arkadaşlarımız halkın arasında olmaktan çok koltukta oturmayı ve halk siyaseti değil koltuk siyaseti yapma düşüncesi içerisindeler”  diyerek  CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancı ve istifa etmeyen İl Yönetim Kurulu Üyelerine yüklendi.

 

. Olcay Kaya “Kırklareli İl yönetimine yaklaşık 2 sene önce 8 ilçemiz 18 beldemiz ve 179 tane köyümüzde yaşayan parti üyelerimizin ve delegelerimizin oy'ları ile CHP Kırklareli’nin anahtarını bize emanet ettiler. Şanla şerefle teslim aldığımız bayrağımızı her daim en yukarıya taşımak için elimizden gelen mücadelemizi verdik. Ta ki yerel seçimlerde aday belirleme sürecinde il yönetimimizdeki arkadaşlarla ortak istişare ile adaylarımızı tespit etmeye başladık. Yönetimin belirlediği bazı yerdeki adaylar ne hikmetse o süreçte il başkan'ının bizi süreç dışında bırakması milletvekilleri ile görüşmeler yapması sonucu aday belirlemedeki yanlışlar sonucu ve kaybedilen ilçelerimize destek veremediğimiz için Kırklareli'ndeki 8 İlçemizin 5 İlçesi kaybedildi ve Kırklareli geneli etkilenmiş oldu. Merkez,Kofçaz,Pınarhisar,Pehlivanköy, Demirköy.. Kaybettiğimiz ilçelerimizin tabi ki hepsine üzüldüm ama en çok beni üzen Pınarhisar ilçemiz oldu; AKP'li Belediye Başkanı görevi devir aldıktan sonra belediye girişinde Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının yanında Recep Tayyip Erdoğan posteri asıldı! Göreve geldiğimizden beri ailemize katılım sağlayamadık kaç üye yapabildik! İl yönetimi olarak kaç eylem kaç miting kaç etkinlik yapabildik ki! İlçelerimizi, köylerimizi, beldelerimizi ne kadar zaman ayırdık, ortak akılla çoğunlukçu anlayışla yönetebildik! Kaç STK,kaç oda ziyaretleri etkili eylemleri yaptık ki! Ben söyleyeyim yok denilecek kadar az! Yönetim kurulu olarak istifa ettik ve istifa ederek tekrardan üyemize delegemize dedik ki sandık gelsin üyemiz delegemiz seçimini yapsın..!! Ben CHP'liyim üstelik iyi bir CHP'liyim. Mustafa Kemal Atatürk gibi DEVRİMCİ'yim, İnönü Gibi koltuğunu DEMOKRASİ için terk edecek kadar memleket sevdalısıyım, Bülent Ecevit gibi Emekçiyim, Deniz Baykal gibi İNATÇIYIM, Altan Öymen gibi NEZAKET sahibiyim, CHP üyesi olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek