Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 26 Temmuz 2019, Cuma 10:12 tarihinde eklendi. 1485 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi istifa etti

CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu, 24 Temmuz 2019 Çarşamba günü akşam saat 22.00’de yaptığı toplantı sonrası istifa etti.
CHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi istifa etti  

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin ve İlçe Yönetim Kurulu istifa sonrası yaptıkları açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarihin her döneminde  Haksızlığın,  Hukuksuzluğun ve Adaletsizliğin, karşısında yer almıştır.  Dün olduğu gibi bugün de yolsuzluğun, kibrin ve adam kayırmanın karşısında dimdik duracak ve kimsenin  Cumhuriyet Halk Partisi’nin adını kirletmesine izin vermeyeceğiz.  Şanla, şerefle teslim aldığımız bayrağımızı tek bir leke sürmeden onurumuzla bugüne kadar taşıdıktan sonra üyemize ve delegemize teslim ediyoruz.  Bu daha başlangıç, mücadeleye devam.” Dediler.

 

 CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin de dün parti binasında yaptığı açıklamada; “İstifa dilekçelerimizin bugün öğleden sonra (dün)  CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulu’a teslim edeceğiz. Bundan sonra süreci CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulu yönetecek” dedi.

 

CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancı da gazetemize yaptığı açıklamada; “25 Temmuz saat 14.00 itibari ile partimize ulaşan bir istifa dilekçesi veya bir müracaat yok.” Dedi.

 

İstifa nedeni ile ayrıntılı bir açıklama yapmayan İlçe Yönetimi’nin Lüleburgaz Belediyesi’nde yapılan işçi alımlarında CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Avukat İsmail Yurdatapan’ın oğlunun ve bazı kişilerin işe alınırken torpil yapıldı söylentilerine karşılık istifa ettikleri konuşuluyor.

 

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek