Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 25 Temmuz 2019, Perşembe 09:33 tarihinde eklendi. 3133 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hürriyet Ortaokulu LGS’de birinci

Lüleburgaz Hürriyet Ortaokulu, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında büyük bir başarıya imza atarak Lüleburgaz ilçe birincisi oldular.
Hürriyet Ortaokulu LGS’de birinci  

Lüleburgaz Hürriyet Ortaokulu öğrencileri, 1 Haziran 2019 Cumartesi günü yapılan LGS sınavında büyük bir başarı örneği gösterdi. Lüleburgaz genelinde okul çapında en yüksek dereceyi elde eden Hürriyet Ortaokulu, ilçe çapında birinci oldu. Sınava girilen tüm derslerde genel başarı ortalamasında ilçemizin en yüksek puan ortalamasını elde ederek büyük başarı gösterdi. Hürriyet Ortaokulu öğrencileri sınava girilen tüm derslerde genel başarı ortalamasında Lüleburgaz’ın en yüksek puan ortalamasını elde ettiler. Sınavda yüksek puan alan öğrencilerin birçoğunun Lüleburgaz’daki okulları tercih etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Hürriyet Ortaokulu öğrencilerinin tercihleri ise şu şekilde oldu;

Lüleburgaz Ramazan Yaman Fen Lisesi 9 öğrenci, Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesi 2 öğrenci, Kırklareli Fen Lisesi 2 öğrenci, Kepirtepe Anadolu Lisesi (sınavlı) 6 öğrenci, Lüleburgaz Anadolu Lisesi 19 öğrenci, Lüleburgaz Lisesi 6 öğrenci, Düvenciler Anadolu Lisesi 13 öğrenci, Kırklareli Sosyal Bilimler Lisesi 1 öğrenci, Atatürk Anadolu Lisesi 5 öğrenci, Lüleburgaz Anadolu Teknik Makine Bölümü 6 öğrenci, Anadolu İmam Hatip Liseleri 3 öğrenci girerken değişik türde Meslek ve Anadolu Meslek Liselerine ise 79 öğrenci yerleşti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek