Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 20 Temmuz 2019, Cumartesi 09:40 tarihinde eklendi. 3488 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sınavda torpil tepkisi

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Personel Hizmetleri Anonim Şirketi bünyesinde çalışacak personel alımı için yapılan sınav sonuçlandı. Lüleburgaz Belediyesi Encümen Üyesi olan İsmail Yurdatapan’ın oğlu Ali Özgür Yurdatapan’ın işe alınması vatandaşların tepkisini çekti.
Sınavda torpil tepkisi  

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulan komisyon geçtiğimiz hafta Lüleburgaz Belediyesi Personel Hizmetleri Anonim Şirketi bünyesinde çalışacak 20 personel için mülakat gerçekleştirmişti. Oluşturulan komisyon tarafından 20 kişilik kontenjan için başvuru yapan 634 kişi değerlendirildi.

Lüleburgaz Belediyesi’nden 18 Temmuz 2019 Perşembe günü yapılan açıklamayla sınavı kazanarak Personel Hizmetleri A.Ş. bünyesinde çalışmaya hak kazanan 20 personel açıklandı. Açıklanan listede bulunan bir isim ise dikkat çekti.  Lüleburgaz Belediyesi tarafından su kanal ustası alımı için yapılan sınavı Lüleburgaz Belediyesi Encümen Üyesi ve CHP Grup Başkan Vekili İsmail Yurdatapan’ın oğlu Ali Özgür Yurdatapan’ın kazanması Lüleburgazlı vatandaşların tepkisini çekti. Ali Özgür Yurdatapan, 8 kişinin arasından su kanal ustası olarak seçildi.

Yapılan açıklamada işe alım sınavını kazanan 20 kişi şu şekilde;

İdari Personel Kazanan Tansel Göktaş, Yedek İlkay Kenar.
Kasiyer Kazanan Oktay Akmeriç, Yedek Oktay Yörük.
Saha Görevlisi Kazanan Deniz Kılıç, Macit Yenice, Yedekler Ayça Nihal Yılmaz, Ecem Yalman.
Beden İşçisi Kazananlar; Ergün Çınar, Özgür Tunca, Abdurrahman Durak, Şaban Yaşar, Sebahattin Tetik Yedekler; Günay Aman, Muhammed Sevinç, Kadir Karaduman, Halim Bozkurt, Ceyhun Kıraylar.
Bahçıvan Kazananlar; Emre Kırbaş, Tolga Turan, Furkan Topçu, Erdinç Tetik Yedekler; Hasan Güner, Harun Eren, Sezer Kaya, Anıl Yörükoğlu.
Bakım Onarım Ustası Kazanan Tamer Yaşa, Yedek Şafak Tuna.
Çöp Toplama Araç Arkası Muavin ve Süpürgeci Kazananlar; Eray Dere, Hüseyin Ant, Mehmet Emin Süren, Sebahattin İlkay, Serhat Öz. Yedekler; Ahmet Yörükçü, Muhammed Selçuk, Salih Öz, Kadir Kökdemir, Oktay Demiray.
Su Kanal Ustası Kazanan Ali Özgür Yurdatapan, Yedek Taner Kılıç.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek