HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 20 Temmuz 2019, Cumartesi 09:37 tarihinde eklendi. 1399 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’a 60 bin ton asfalt serilecek

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yeni Mahalle İstanbul Caddesi üzerinde altyapı çalışmalarına başlandı.
Lüleburgaz’a 60 bin ton asfalt serilecek  

Lüleburgaz Belediyesi tarafından daha modern bir Lüleburgaz’a kavuşmak amacıyla şehrimizin yol ve kaldırımlarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Lüleburgaz Belediyesi tarafından 2019 yılının ikinci 6 aylık dönemi ile 2020 yılının ilk 6 aylık döneminde şehrin yol ve kaldırımlarında yapılacak çalışmalarla ilgili planlamalar yapıldı. Çalışmalara Yeni Mahalle İstanbul Caddesi’nden başlandı.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Yapılacak kapsamında 2500 metre sıcak asfalt ve mineral yüzeyli kumlamalı beton parke taşı yapım işine başlandığı iş kapsamında 60 bin ton asfalt serileceğini ve 15 bin metre kare alanda sathi kaplama yapılacağı belirtildi.

Lüleburgaz Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Planlanan yolların yapımı kapsamında şehrimizde yaklaşık 10 kilometre sıcak asfalt yol ile 15 kilometre sathi kaplama yol çalışması yapımı gerçekleştirilecek. Şehrimiz ana arter yollar ve bağlantı yolları ile birlikte yeni imar bölgelerinde yapılaşmanın olduğu alanlarda ve vatandaşlarımızın da talepleri değerlendirilerek, yolların yenileme, yapım ve onarım çalışmaları iş programı doğrultusunda yapılacak. Özellikle altyapı çalışmaları gerçekleştirilecek. Çalışmaların ardından, bozulan yollarda iyileştirme ve yenileme çalışmaları da tamamlanacak” denildi.

53 bin 681,5 metrekare beton parke taş

Altyapı çalışmaların yapılacağı mahalle ve sokaklarla ilgili bilgilere de yer verilen açıklamada “Bu yollarla ilgili şehrimizde yol bakım ve yapım çalışmaları, alt yapı çalışmaları ile bağlantılı olarak sürdürülecek. Sevgi Mahallesi, 8 Kasım Mahallesi, Zafer Mahallesi, İstiklal Mahallesi, Gençlik Mahallesi ve Yıldız Mahallesi’nde toplam 53 bin 681,5 metre kare beton parke taş ile yol ve kaldırım çalışması yapılacak. Toplamda 10 bin 635 metre yol ve kaldırım ile 10 bin 725 metre bordür döşeme çalışması gerçekleştirilecek. Durak Mahallesi’nde ilk etapta İstasyon Caddesi’nin kuzey batı yönünde bulunan 12 sokakta, 4 bin metre uzunluğundaki yolda, 22 bin 920 metre kare beton parke taş kaplama yapılacak.” ifadelerine yer verildi.

Çalışmalar kapsamında Eczacıbaşı Caddesi, Turgutbey Caddesi, Malkoç Caddesi, Değirmen Caddesi, Durak Mahallesi Kanal hatları, Selanik Caddesi ve Özgürlük Caddesi’nde asfalt çalışması; Hükümet Caddesi, Selanik Caddesi, Durak Mahallesi ara yollar, Hikâye Sokak, Kar Sokak, Kışlalar Sokak, 1. Bölge ve 3A Bölgesinde sathi kaplama; 8 Kasım Mahallesi Tuna Sokak, Kırcaali Sokak, Meriç Sokak, Yaşar Sokak, Fidan Sokak, Yalçınbilgivar Sokak,  Arka Sokak, Şebboy Sokak, Hazal Sokak, Uzay Sokak, Gündüz Sokak, Ülkü 1 Sokak, Sezen Sokak, Cahit Irgat Sokak, Saygın Sokak, Şafak Sokak; Zafer Mahallesi Adak Sokak, Mehmet Dedeoğlu Sokak, Gürpınar Sokak, Aydın Kalaykoz Sokak,  Ali Miraç Sokak,  Akın 2 Sokak, Küçük 1 Sokak; İstiklal Mahallesi Hale Sokak, Karaotmanlı Sokak, Nesrin Sokak, Canan Sokak, Görkem Sokak;  Siteler Mahallesi Şirin Sokak, Uzay Sokak, Güvercin 1 Sokak; Yılmaz Mahallesi Şen Sokak, Toprak Sokak, Cihangir Sokak, Hamam Sokak, Hükümet Ara Sokak; Sevgi Mahallesi Coşkun Sokak; Gençlik Mahallesi Ebru 1 Sokak; Yıldız Mahallesi Egemen Sokak’ta beton parke döşemesi yapılacak.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek