Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 20 Temmuz 2019, Cumartesi 09:35 tarihinde eklendi. 1231 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Danış “Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayacağız”

Lüleburgaz Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hasan Danış, Dünya Fenerbahçeliler Günü olması dolayısıyla açıklamalarda bulundu.
Danış “Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayacağız”  

19 Temmuz tarihi Fenerbahçe’nin kuruluş yılını temsil ettiği için Dünya Fenerbahçeliler Günü olarak kutlanıyor. Lüleburgaz Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hasan Danış, Dünya Fenerbahçeliler Günü olması dolayısıyla bir açıklama yaparak Fenerbahçe taraftarlarının günlerini kutladı.

Dernek Başkanı Hasan Danış “ Dernek olarak geçtiğimiz yıllarda ilçemiz sınırları dahilinde bulunan 6 ilkokulumuza spora yönlendirmek ve gençlerin fiziksel gelişim sürecini desteklemek amacıyla basketbol potaları kazandırdık. Ramazan bayramında ihtiyaç sahibi olan ailelerimizi tespit ederek yardımda bulunduk. Öğrencilerimizin kitaplarla dost olması ve küçük yaşlarda kitap okuma alışkanlığı kazanması amacıyla Şaban Öğünç İlkokulu’nda kütüphane oluşturduk.

Aziz Yıldırım’a destek

3 Temmuz sürecinin dava takibinde 27 Mayıs’ta Silivri’ye giderek gönüllerin başkanı ve Onursal Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın yanında olduk.

Bu sezon içinde dernek olarak üyelerimizle kombine kartlar alarak kulübümüzün müsabakalarını stadımızdan izleyeceğiz. Etkinliklerimizi sürdüreceğiz.

Sezon öncesi yaptığımız ve yapacağımız transferler, oluşturacağımız kadromuz ve teknik ekibimizle bu sezon da Süper Lig’e şampiyonluk hedefiyle çıkacağız. Kulübümüze gönül veren tüm taraftarlarımızın Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek