Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 20 Temmuz 2019, Cumartesi 09:34 tarihinde eklendi. 1509 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çamlık Festivali bugün başlıyor

Lüleburgaz’da organizasyon hizmetleri veren Filika Medya ve Organizasyon şirketi tarafından düzenlenen Büyükkarıştıran Çamlık festivali bugün başlıyor.
Çamlık Festivali bugün başlıyor  

Büyükkarıştıran Belediyesi’nin desteğiyle Çamlık’ta gerçekleşecek festival 2 gün sürecek. Filika Medya Organizasyon Şirketi tarafından ilk kez Büyükkarıştıran’ın ev sahipliğinde 20-21 Temmuz 2019 tarihlerinde gerçekleşecek festivalde birçok sahne gösterisi, konser ve söyleşi gerçekleşecek. 

Bugün saat 12.30’da Büyükkarıştıran Belediyesi önünde Atatürk büstüne çelenk sunumu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak programın ardından açılış gerçekleşecek.

Festivalde ilk gün Salih Adıbüyük, Devran Müzik, Grup Nebula, Şirin Yaren Tülümen sahne alacak. İlk gün palyaço gösterisinin de yer alacağı festivalde şair ve ozanlar da festivale katılacak.

21 Temmuz’da devam edecek festival Burçin Yıldız, Büyükkarıştıran İlköğretim Halk Oyunları Ekibi, Silivri Belediyesi Elit Dans Grubu, Ahmetbey Şehit uğur Gören ÇPL ve birçok dans gösterisi, şair ve ozan sahne alacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek