Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 19 Temmuz 2019, Cuma 09:33 tarihinde eklendi. 1160 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özel sporcular haftanın 4 günü spor yapıyor

Lüleburgaz’da özel sporcular Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından açılışı gerçekleştirilen yaz spor okulları kapsamında haftanın 4 gününü spor yaparak değerlendiriyor.
Özel sporcular haftanın 4 günü spor yapıyor  

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Lüleburgaz Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleşen proje kapsamında Lüleburgaz’da yaşayan özel sporcular salı, perşembe ve cuma günleri Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde(LYFA) ve çarşamba günleri Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda masa tenisi eğitimi görüyorlar.

Özel öğrenciler, İlçe Spor Müdürlüğü antrenörleri ve Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Beden Eğitimi Öğretmenleri aracılığıyla 8 ayrı kategoride çalışıyorlar.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem “ Özel sporcularımız haftanın 4 günü Lüleburgaz’da farklı kategorilerde eğitim görüyor. Çarşamba günleri de Lüleburgaz Belediyesi’nin ulaşım desteğiyle Kırklareli’de yüzme eğitimi alıyorlar. Özel sporcularımızın daha fazla spor yapmalarını ve bu süreç sonunda Özel Sporcular Federasyonu’na daha fazla branşta sporcu kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek