Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Temmuz 2019, Perşembe 09:37 tarihinde eklendi. 1474 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üniversite tercih ve yerleştirme maratonu başladı

Genç Değişim Lisesi Rehberlik Birimi Lüleburgaz’da ki tüm üniversite adaylarına ücretsiz tercih ve danışmanlık hizmetleri vermeye başladı.
Üniversite tercih ve yerleştirme maratonu başladı  

Kocasinan Mahallesi Kereviz Sokak Mevkii Şentürk Kırtasiye yanında açılan tercih, danışmanlık ve tanıtım ofisinde veli ve öğrencilerle görüşmeler başladı.

Lüleburgaz’da ki tüm üniversite adaylarına ücretsiz danışmanlık hizmeti veren Genç Değişim Lisesi’nin Kurucu Müdürü ve Eğitim Koordinatörü Öner Özdilek yaptığı açıklamada 2010 yılından itibaren binlerce öğrenciyi üniversitelere yerleştirdiklerini belirterek donanımlı rehberlik kadrosuyla bu yıl da ‘Doğru ve Bilinçli’ tercih sloganıyla öğrencilerin potansiyelleriyle yapabileceklerini ilgi, istek ve yetenekleri çerçevesinde akademik ve mesleki hayata dair doğru adım atmalarına vesile olmak istediklerini söyledi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek