Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 16 Temmuz 2019, Salı 09:28 tarihinde eklendi. 977 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Arda ile Ceren Lüleburgaz’da

Lüleburgaz’da hizmet veren 39Burda AVM, 20 Temmuz 2019 Cumartesi günü Lüleburgazlı çocukları sevindirecek bir etkinlik düzenleyecek.
Arda ile Ceren Lüleburgaz’da  

Trakya’nın en büyük alışveriş merkezi durumunda olan ve gerçekleştirdiği konser ve etkinliklerle çevre şehirlerden ziyaretçi akınına uğrayan 39Burda AVM, Lüleburgazlı çocukları sevindirecek bir etkinlik düzenleyecek.

39Burda AVM tarafından TRT Çocuk’ta yayınlanan Arda ile Ceren çizgi filminin karakterleri 20 Temmuz 2019 cumartesi günü Lüleburgazlı çocuklarla buluşacak. Siyah Martı ve Sütlaç Prodüksiyon katkılarıyla düzenlenecek organizasyon ilk senası saat 15.00’da, ikinci seansı ise 18.00’da gerçekleşecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek