HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 06 Temmuz 2019, Cumartesi 09:34 tarihinde eklendi. 1999 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye altyapı çalışmalarına start verdi

Lüleburgaz Belediyesi tarafından kentin içme suyu ihtiyacının karşılanmasına yönelik altyapı çalışmaları başlıyor.
Belediye altyapı çalışmalarına start verdi  

Lüleburgaz’ın içme suyu ihtiyacının karşılanmasına yönelik fiziksel ömrünü yitirmiş mevcut içme suyu ana hattı borularının iptal edilerek daha dayanıklı ve sağlıklı düktil içme suyu ana hattı borusu döşeme işi için start verildi. Çalışmalar kapsamında Kurtuluş Mahallesi, Hürriyet Caddesi, Yıldız Mahallesi, Doğuş Caddesi, Emel Caddesi, Büklüm Caddesi ve Cermen Caddesi’nde Ø 500 ile Ø300 çap uzunluğu arasında 2 bin 160 metrelik düktil içme suyu ana hattı ile 2 bin 160 metre Ø100’lük servis ana içme suyu hattı döşeneceği belirtildi.

Yetkililer tarafından altyapı çalışmalarıyla 190 adet abonenin hat bağlantısının yenileneceği belirtilirken, söz konusu çalışmaların yapılacağı güzergâhta kanalizasyon hatlarının da bakım, onarım ve temizliği yapılacak. 6 ay içerisinde tamamlanması planlanan altyapı çalışmalarının ardından üst yapılar da yenilenerek Lüleburgaz halkının hizmetine sunulması planlanıyor.

Altyapı çalışmaları Pazartesi günü Hürriyet Caddesi üzerinden başlayacağı ve kısa süre içerisinde Lüleburgaz’ı modern bir altyapıya kavuşturulacağı belirtildi.

Haber: Cüneyt ÜNLÜSOY

Fotoğraf: Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek