Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 04 Temmuz 2019, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 3089 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni nesil lokmacı “Lokma Bea”

Son dönemlerin trendlerinden birisi haline gelen yeni nesil lokma lezzeti “Lokma Bea” isimli dükkân ile Lüleburgaz’da hayat buldu.
Yeni nesil lokmacı “Lokma Bea”  

Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi Okullar Caddesi No: 2/2A (Ozan Isı Yanı) adresinde yaklaşık 2 ay önce hizmete giren “Lokma Bea” Lüleburgazlı vatandaşların ağızını tatlandırmaya devam ediyor. Medet Yıldız’ın işletmeciliğini yaptığı Lokma Bea isimli yeni nesil lokma dükkânı birbirinden çeşitli soslarıyla lokma ve waffle ürünlerini hizmete sunuyor.

Aşçılık eğitimi alan ve daha önceleri İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlerde aşçılık yapan Medet Yıldız, yıllarca kendisine ait bir dükkân açmanın hayalini kurduğunu ve en sonunda Lüleburgaz’da “Lokma Bea” isimli dükkânı açarak hayaline ulaştığını söyledi. Yıldız, İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde popüler olan yeni nesil lokma dükkânlarının Lüleburgaz’da eksikliğini hissederek bu konseptte bir dükkân açtığını belirterek “Lüleburgaz’da bu konseptte bir dükkânın eksikliğini hissettik ve Lüleburgaz halkının yeniliklere açık olması nedeniyle böyle bir işletme açtık. Mayıs ayından beri Lüleburgazlı vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz.” dedi.

Yıldız, evlere ve organizasyonlara da servis hizmetlerinin bulunduğunu ifade ederek, “İşletmemiz öğle 12.00 ile gece 24.00 saatleri arasında açıktır. Saat 22.00’a kadar evlere servisimiz bulunuyor. Ayrıca nişan, düğün, mevlit gibi organizasyonlara uygun maliyetlerde 2’li porsiyon olarak servislerimiz mevcuttur. Önümüzdeki günlerde ürünlerimizin arasına farklı lezzetlerde eklemeyi düşünüyoruz. Şuan sadece lokma ve waffle çeşitlerimiz bulunuyor. Birbirinden farklı sos çeşitlerimizle birçok kombinasyonla değişik lezzetlerde oluşturabiliyoruz. Tüm Lüleburgazlı halkımızı bekleriz.” şeklinde konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek