Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 01 Temmuz 2019, Pazartesi 09:32 tarihinde eklendi. 2497 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Anız yakana idari para cezası uygulanacak

Lüleburgaz’da anız yakarak orman tahribatına neden olan ve ekosisteme zarar verenlere idari para cezası kesilecek.
Anız yakana idari para cezası uygulanacak  

Lüleburgaz İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abuzer Sağdıç, Lüleburgaz’da anız yakanlara idari para cezası uygulanacağını söyledi. Anız yakmanın çevreye ciddi zararlarda bulunduğu ve hiçbir fayda sağlamadığını söyleyen Sağdıç, anız yakarak çevreye zarar verenlere 60.11 TL’lik idari para cezasına tabi tutulacağını belirtti.

Yaptığı açıklamada anız yakmanın hiçbir faydası olmadığını söyleyen Abuzer Sağdıç “ Anız yangınlarının önüne geçmek ve doğamızı korumak amacıyla sahada 3 ekip ile çalışma yürütüyoruz. Çiftçilerimizle toplantılar düzenleyerek anız yangınları konusunda onları bilgilendiriyoruz. Anız yakma yasağına uymayanlar hakkında gerekli kanun ve hükümlerce cezai işlem uygulanacak. Anız yangını gören vatandaşlarımızdan 110 İtfaiye, 177 Orman, 155 Polis ve 156 Jandarma’yı aramalarını rica ediyoruz” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek