Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 01 Temmuz 2019, Pazartesi 09:30 tarihinde eklendi. 2744 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’a Belediyeden destek

Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Lüleburgazspor Yönetimi, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi ziyaret ederek destek istedi.
Lüleburgazspor’a Belediyeden destek  

Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Şenol Turan, 2.Başkan Bahattin Güçlü, Kulüp Müdürü Oğuz Karakuz ve Taraftar Sözcüsü Murat Paşalı geçtiğimiz günlerde Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yi makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Kulüp Başkanı Şenol Turan, 2018-2019 sezonunda zor şartlar altında Kırklareli Süper Amatör Ligde 2.olarak Bölgesel Amatör Lige yükselen Lüleburgazspor’un önümüzdeki sezonda başarılı olması için desteğe ihtiyacı olduğunu belirtti.

Turan, BAL’da zorlu bir lig mücadelesine gireceklerini, başarılı olabilmeleri için büyük desteğe ihtiyacı olduklarını ve ligde kalıcı olabilmek için 1 milyon TL gibi bir paraya ihtiyacı olduklarını belirtti. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ise belediyenin Kulübe yaklaşık 50 bin TL’ye kadar yardım yapabileceğini fakat daha fazlasının imkânsız olduğunu belirtti. Başkan Gerenli, ayrıca futbolcuların konaklamalarında yardımcı olabileceğini, otel sahipleri ile görüşebileceğini belirtirken, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nden antrenmanlar için kira ücreti alınmadan faydalanabilmelerini sağlayacaklarını söyledi.

Oldukça olumlu geçen görüşmeden Kulüp Yetkilileri gelecek sezon için umutlu ayrılırken, Lüleburgazspor taraftarı da bu sene Lüleburgaz Belediyesi’nin de arkalarında olmasıyla birlikte başarının geleceğini konuşmaya başladı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek