Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 01 Temmuz 2019, Pazartesi 09:29 tarihinde eklendi. 2647 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

39Burda AVM’de ödül töreni düzenlendi

39 Burda AVM ile Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ilkokul, ortaokul ve liseler arasındaki yarışmalar ödül töreni ile sona erdi.
39Burda AVM’de ödül töreni düzenlendi  

39Burda AVM ile Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokullar arasında düzenlenen ‘Hayalimdeki Tatil’ konulu resim, ortaokullar arasında ‘Hayalimdeki Gelecek’ konulu kompozisyon ve liseler arasında düzenlenen ‘39 Burda AVM’de Çekilmiş En Güzel Fotoğraf’ yarışması, 27 Haziran 2019 perşembe günü düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Yarışmanın kazananları 39Burda AVM’de düzenlenen etkinlikle ödüllerine kavuştu.

Lüleburgaz’da bulunan tüm ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim gören öğrencilerin katılım sağladığı yarışmada hazırlanan çalışmalar Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerinden oluşan komisyonda değerlendirildi.

Düzenlenen yarışmalarda dereceye girerek ödül sahibi olan öğrenciler ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin ve 39Burda AVM Müdürü Kubilay Cem Kabacan’dan aldılar. Ödül töreninin ardından gerçekleşen trio müzik dinletisiyle keyifli zaman geçiren öğrenci ve veliler daha sonrasında lise öğrencileri tarafından sergilenen 39Burda AVM’de çekilmiş en güzel fotoğraf yarışmasındaki çalışmaları inceledi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek