Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 01 Temmuz 2019, Pazartesi 09:26 tarihinde eklendi. 2461 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz daha da kavrulacak

Çöl sıcaklıklarının yaşandığı Lüleburgaz’da yeni haftayla beraber hava sıcaklıklarında artış gözlenecek. Lüleburgaz’da yeni haftada yağış ise beklenmiyor.
Lüleburgaz daha da kavrulacak  

Lüleburgaz günlerdir kavurucu sıcaklıklarla boğuşuyor. Hava sıcaklıklarında yaşanan artış Lüleburgazlı vatandaşların tedbir almasına ve öğle saatlerinde dışarıda bulunmamasına neden oluyor. Hafta sonu Lüleburgaz’da hava sıcaklıklarının 27 dereceye düşmesine rağmen yeni haftaya girerken sıcaklıklar daha artacak. Lüleburgaz’da 1 Temmuz 2019 pazartesi günü hava sıcaklığının 33, salı günü ise 36 derece olması beklenirken 3 Temmuz 2019 çarşamba günü hava sıcaklığı 38 dereceye kadar çıkacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek