Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 27 Haziran 2019, Perşembe 09:29 tarihinde eklendi. 1570 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaya “Ülkücülere ve HDP’lilere teşekkür ederiz”

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü tarafından yapılan Haftalık Halk Toplantısına katılan CHP Eski İlçe Başkanı Özgür Kaya, İstanbul seçimleri için özellikle Ülkücülere ve HDP’lilere teşekkür ettiğini belirtti.
Kaya “Ülkücülere ve HDP’lilere teşekkür ederiz”  

CHP Lüleburgaz Eski İlçe Başkanı Özgür Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaya, İstanbul seçimlerinde milletin kazandığını belirterek İYİ Parti’nin yanında özellikle Ülkücülere ve HDP’lilere teşekkür etmeleri gerektiğini belirtti.

“Terörist başına mektup yazdıranlara millet izin vermedi”

Kaya, açıklamasında şu ifadelerde bulundu; “Bu başarı herhangi bir seçimin başarısı değil, bu başarı herhangi bir partinin de bir başarısı değil. Bu başarı bu milletin başarısıdır. Elbette milletin öncülüğünü CHP ve İYİ Parti tarafından yapılan millet ittifakı yapmış ama kazanan millet olmuştur. Millet artık bu ülkenin daha iyi olabilmesi için kutuplaştırma dilini, ayrıştırmaya, bölücülüğe, kine, nefrete dur demiş, biz birlikte Türkiye’yiz ve daha güzel bir ülkede yaşamak istiyoruz demiştir. Bunun için aslında bu seçimin galibi yüce Türk Milleti’dir. Terörist başına mektup yazdıracak kadar alçalanlara millet izin vermedi.

“Ülkücülere ve HDP’lilere teşekkür ederiz”

Burada elbette ki İYİ Parti’ye teşekkür ediyoruz ama özellikle 2 gruba teşekkür etmemiz lazım. Birincisi her şartta ne olursa olsun ülkesini, milletini, bekasını ve geleceğini düşünen ülkücü kardeşlerimize ve ne olursa olsun biz bir arada barış içerisinde yaşayacağız, her şey daha güzel olacak diyen HDP’li kardeşlerime özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bir büyük milletin nasıl bir araya geldiklerini, vatan tehlikede olduğunda bütün sorunları nasıl kenara koyduklarını gösterdiler. Siyasetçilerin oyunlarına gelmediler ve ülkenin önünü açtılar.

“İsrafı önlesek yeter”

Önümüzde büyük işler, büyük görevler var. Bugün dünden daha iyiyiz. Ama yarın mutlaka bugünden daha iyi olmak zorundayız. Aldığımız sorumluluk sadece İstanbul’un sorumluluğu değildir. Aldığımız sorumluluk Türkiye’nin umudunun sorumluluğudur. Bu umudun hakkını yerini getirmek zorundayız. Bunun için de işimiz zor. Bir çıkar çetesi tarafından tüm ağlar örülmüş ve memleket esir alınmaya çalışılmış. İsrafı önlediğimizde ortaya çıkacak olan kaynak İstanbul’a da yeter Trakya’ya da yeter İstanbul halkıda gül gibi geçinip gider. İşte bunu yapacağız. Her şey çok güzel oldu, inşallah daha güzel olacak.”

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek