HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 26 Haziran 2019, Çarşamba 09:31 tarihinde eklendi. 2838 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mustafa Gerenli “Laik bir ülkede Diyanet olmaz”

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü tarafından gerçekleştirilen haftalık halk toplantısında konuşan CHP Üyesi Mustafa Gerenli, “Laik bir ülkede diyanet diye bir teşkilat olmaz.” dedi.
Mustafa Gerenli “Laik bir ülkede Diyanet olmaz”  

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’nin babası ve CHP Üyesi Mustafa Gerenli, parti binasında İstanbul seçimlerini değerlendirdi. Gerenli, yaptığı açıklamada “Pazar akşamı belki de hayatımdaki en mutlu günlerimden birisini yaşadım. İnsanları sömürmenin en adi yolu din sömürüsüdür. Ve bizim başımızdaki iktidar da en fazla kullandığı alan budur. Laik bir ülkede diyanet diye bir teşkilat olmaz. Ama bu olay eninde sonunda Türkiye’nin başına gelecek ve diyaneti ancak dernekler ve vakıflar idare edeceklerdir. Devlet hazinesinden beslenemeyecektir. Bu ülke en çok kutuplaşmaktan çekti, insanları ayrışmaktan çekti, dindar ve kindar nesil yetiştireceğiz demekten çekti. Biz neden kazandık? Sevgiyi ön plana çıkardığımız için kazandık. Birleştirici olmaktan kazandık.” diye konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek