Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 25 Haziran 2019, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 1252 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Paluza, karpuzlu ve kadayıflı dondurmada iddialı

Lüleburgaz’da uzun süreden beri hizmet veren Paluza Kuruyemiş ve Dondurma bu yıl çıkardığı Karpuzlu ve Kadayıflı dondurmada oldukça iddialı.
Paluza, karpuzlu ve kadayıflı dondurmada iddialı  

Dondurma çeşitleri ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Semra, Serkan ve Sertan Paluza; “Bu yıl Karpuzlu ve Kadayıflı dondurmada iddialıyız. Çikolatalı, Sütlü, Limonlu, Çilekli, kayısılı, kirazlı, naneli gibi klasik çeşitlerimizin yanında bizlere özgü vanilya, karamel, bal badem, tutti furitti,  ceviz, Blue Ice, Böğürtlen, çılgın vişne,  cooke, oreo, kavun, maldalina, orman meyveli, tahinli, kestaneli, karadutlu çeşitlerimizde mevcut. Bizlere özel tatları keşfetmek için sizleri Paluza Kuruyemiş ve Dondurma Salonu’na bekliyoruz” dediler.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek