Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 24 Haziran 2019, Pazartesi 09:30 tarihinde eklendi. 1114 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Pişkin’den muhtarlara ziyaret

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Sibel Pişkin, geçtiğimiz günlerde Lüleburgaz’ın mahalle muhtarlarına ziyarette bulundu.
Başkan Pişkin’den muhtarlara ziyaret  

İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı İbrahim Bölükbaşı’nın istifasının ardından geçtiğimiz aylarda başkanlık görevine getirilen Sibel Pişkin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Lüleburgaz İnönü Mahallesi Muhtarı Erbaş, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Gürsel Güney, Sevgi Mahallesi Muhtarı Ali Pehlivan ve Gençlik Mahallesi Muhtarı Remzi Dik’e tebrik ziyaretinde bulundular.

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Sibel Pişkin, gerçekleştirdiği ziyarette muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu söyleyerek göreve seçilen muhtarları tebrik etti. Kentimiz için hayırlı olması dileklerinde bulunan Başkan Pişkin, muhtarlara çiçek takdim etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek