33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 24 Haziran 2019, Pazartesi 09:29 tarihinde eklendi. 1559 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bu inşaat tehlike saçıyor

Lüleburgaz Yıldırım Mahallesi Saraçoğlu Sokak’ta bulunan metruk bina, çevrede yaşayan vatandaşların korkulu rüyası oldu.
Bu inşaat tehlike saçıyor  

15 Temmuz’da kapanan bir dershanenin kız öğrenci yurdu olarak yapımına başlanan, yaklaşık 4 yıl önce de devlet tarafından el konularak metruk bir halde bırakılan bina tehlike saçıyor. Yıldırım Mahallesi Saraçoğlu Sokak’ta (Cumhuriyet İlkokulu karşısı Şok Market arkası) bulunan metruk binanın içinde ve dışında bulunan derin ve su dolu çukurlar nedeniyle vatandaşlar içerisine çocuklarının düşmesinden dolayı endişe duyduklarını belirtiyorlar.

Çocuklar düşüp ölebilir

Metruk binayı fotoğraflayıp birçok kez Kaymakamlık ve Belediye’nin yetkili birimlerine başvurduklarını belirten vatandaşlar, “4 senedir bu halde bulunan bina ile ilgili yetkililere başvurmamıza rağmen hiç kimse bir şey yapmıyor. Çocuklarımıza bir şey olacak diye çok korkuyoruz. Binanın içinde ve dışında birçok çukur bulunuyor. Bu çukurlar boyu geçen sularla dolu. Çocuklarımız oyun oynarken yanlışlıkla düşse Allah korusun ölebilirler. Buraya önlem alınması için illaki birisinin ölmesi mi gerekiyor?” şeklinde konuştular.

Akşamları madde bağımlıları giriyor

Ayrıca akşam geç saatlerde kimliği belirsiz kişilerin metruk binaya girdiklerini belirten vatandaşlar, akşam belli saatten sonra evlerine girmekte de zorlandıklarını ve sokaklarda ışıklarının bile bulunmadığını belirttiler. Vatandaşlar, “Akşamları burası çok karanlık oluyor. Metruk binaya giren uyuşturucu bağımlıları gece karanlığında bizlere bir şey yapacaklar diye çok korkuyoruz. Lütfen yetkililer ya bu binayı yıksınlar ya da etrafına girilmemesi için önlem alsınlar.” dediler.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek