HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 24 Haziran 2019, Pazartesi 09:28 tarihinde eklendi. 1628 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz merkez, gezsin herkes

Ankara’da bulunan Eş-Dost Turizm ve Organizasyon Grubu geçtiğimiz Cuma günü Lüleburgaz’a geldi.
Lüleburgaz merkez, gezsin herkes  

Lüleburgaz’ı merkez yapan 40 kişilik ekip akşam yemeğini Pak Lokantası’nda yedi.

 

Eş Dost Turizm Yetkilisi Mustafa Çiğdem gazetemize yaptığı açıklamada; “Şimdi insan daha çok Trakya’yı merak ediyor. Demokratik yapısı, keyfine ve eğlenceye düşkün olması gezmeye sevenler için en çok tercih edilen yerler arasına sokuyor. Biz Trakya’da Edirne, Tekirdağ, İğneada, Dupnisa Mağaraları’nı gezeceğiz. Buraya gelmeden önce araştırma yaptık. Lüleburgaz’ın Trakya’nın tam ortasında olduğunu öğrendik.  Bizde “Lüleburgaz merkez gezsin herkes” diyerek Lüleburgaz’a geldik. 3 gün içinde Lüleburgaz’ı merkez yaparak Trakya’nın önemli bölgelerini gezeceğiz” dedi.

 

Park Lokantası’nda Lüleburgaz Lokantacılar Odası Başkanı Nihat Yaman’la da görüşen  Mustafa Çiğdem Trakya ve Lüleburgaz hakkında bilgiler aldı.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek