Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 24 Haziran 2019, Pazartesi 09:27 tarihinde eklendi. 4066 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gizem Eczanesi hizmete açıldı

Gizem Eczanesi Lüleburgaz Yeni Mahalle Fatih 3.Ara Sokak No 14/A (Yeni Mahalle Muhtarlık yanı) adresinde hizmete açıldı.
Gizem Eczanesi hizmete açıldı  

Eczacı Gizem Yılmaz tarafından açılan Gizem Eczanesi, 22 Haziran Cumartesi günü saat 13.30’da gerçekleştirilen törenle açıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesiyle resmi olarak açılan Gizem Eczanesi’nin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden 2016 yılında mezun olan 27 yaşındaki genç Eczacı Gizem Yılmaz, daha önceleri ilaç fabrikasında ve özel bir hastanede 1’er yıl çalıştığını belirtti. Yılmaz, en büyük hayallerinden birisini gerçekleştirdiğini söyleyerek “Kendime ait bir eczane açmak benim en büyük hayalimdi. Çok mutluyum. Bana her zaman destek olan aileme sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek