33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 19 Haziran 2019, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 1314 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Murat Gerenli’ye doğum günü

Lüleburgaz Belediyesi CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, önceki gün Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’ye sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.
Murat Gerenli’ye doğum günü  

17 Haziran 1971 Lüleburgaz doğumlu Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, önceki gün hem çalışmalarının hem de CHP’li Belediye Meclis Üyeleri’nin sürprizi ile karşılaştı.

 

17 Haziran 2019 Pazar günü saat 17.00’de Lüleburgaz Belediyesi önünde buluşan CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri Murat Gerenli’ye sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

 

CHP’den 24. sıradan Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi seçilen Kuru Metin kalaplı Metin Özkan ise kutlamalardan baş rolde idi.

 

Metin Özkan, pasta kesilmesinden Murat Gerenli’nin başından aşağı konfeti patlatıp köpük sıktı.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek