HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 19 Haziran 2019, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 1668 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İsa Gabralı Kupası’nda sürpriz eşleşme

Lüleburgaz Belediyesi ile Lüleburgaz Veteran Spor Kulübü Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası İsa Gabralı Kupası’nda sürpriz eşleşme gerçekleşti.
İsa Gabralı Kupası’nda sürpriz eşleşme  

Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası İsa Gabralı Kupası’nda, 1980’li yıllarda Lüleburgazspor’da sol açık mevkide oynayan ‘Küçük Mehmet’ lakaplı Mehmet Yoldaş ile Lüleburgazspor efsanelerinden Necati Kayhan karşı karşıya gelecek. Mehmet Yoldaş Hedef Gayrimenkul’un, Necati Kayhan ise  Veteranların başında teknik direktör olarak görev yapacak.

Sürpriz eşleşmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Yoldaş “ Yıllarca Lüleburgazspor’da hocalığımı yapan aynı zamanda da eski takımım Veteranlara karşı benim takımımın mücadele edecek olması bana çok sürpriz oldu.  Aynı zamanda da sevindim hocamın elini öpeceğim ve ona karşı bir anımın olacağı için de seviniyorum.  Lüleburgaz Belediyesi’ne gençlerin spor yapması, kendilerini tanıtma ve gösterme şansı verdiği için teşekkür ederim. Turnuvaya katılan tüm katımlara başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek